Kom werken als zelfstandig zorgverlener!

Kom werken als zelfstandig zorgverlener!

Ben jij een zelfstandig zorgverlener? Wil jij klanten bij wie jij je prettig voelt? En wil je zelf jouw werkdagen bepalen. Kom dan werken via Florence Match.

 

Jij het leukste werk, jouw klant de beste zorg

Werken als zelfstandig zorgverlener via Florence Match houdt in dat je werkt in de particuliere thuiszorg waarbij de persoonlijke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Samen met onze klanten brengen we in kaart welke zorg er nodig is. Andersom kijken we ook wat jij als zelfstandig zorgverlener nodig hebt om altijd een leuke werkdag te hebben. Florence Match zorgt voor dé perfecte match tussen klant en zorgverlener. Passen jouw werkwensen het beste bij de zorgvraag en wensen van onze klant, dan stellen we jou voor! Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Door de juiste randvoorwaarden voor jou als zelfstandige zorgverlener te creëren, krijgt de klant altijd de beste zorg en jij het leukste werk.

 

Zelfstandig zorg verlenen mét ondersteuning

Zelfstandig zorgverlener zijn, betekent eigen baas zijn. Naast de vrijheid die dit biedt, komt er ook veel regelwerk bij kijken. Florence Match ondersteunt jou daarom graag in jouw zelfstandig ondernemerschap. Bij Florence Match blijf je altijd eigen baas, maar wij maken het je makkelijker. Wij doen dat door jou bijvoorbeeld een simpele urenregistratie, facturatie en een goed boekhoudprogramma aan te bieden. Je kunt ook meedoen aan diverse workshops. Kortom, als je werkt via Florence Match blijf je volledig eigen baas mét de ondersteuning die jij wilt! Zo kun jij je vooral bezighouden met zorg verlenen. 

 

Wat levert werken via Florence Match een zelfstandig zorgverlener verder op?

Werken als zelfstandige zorgondernemer via Florence Match heeft voor jou vele voordelen die het zelfstandig ondernemerschap een stuk eenvoudiger maken:

 

  • We bemiddelen tussen jou en onze klanten op een unieke wijze: jouw wensen en die van de klant staan altijd centraal. Zo krijg je gegarandeerd de leukste klanten en de leukste werkdagen!
  • Je krijgt een vaste contactpersoon van Florence Match waar je altijd terecht kunt met al jouw vragen.
  • Als het nodig is zijn wij ook buiten kantooruren telefonisch bereikbaar.
  • Het registeren van je gewerkte uren doe je in een eenvoudig, gebruiksvriendelijk urenregistratiesysteem.
  • Daarom ondersteunen we je ook bij de verdere administratie, boekhouding en facturatie. Wij versturen, namens jou, de facturen naar jouw klanten!
  • Je bepaalt zelf bij wie je je verzekert. Wij adviseren je graag.
  • Jaarlijks voer je met ons een evaluatiegesprek waarin je kunt aangeven wat je fijn vindt of anders wilt.
  • Bij Florence Match regel je het verplichte keurmerk zelf. Florence Match adviseert je daarbij. De kosten van het keurmerk zijn voor eigen rekening.
  • Regelmatig ontvang je een nieuwsbrief met actualiteiten uit de zorgbranche en op het gebied van zelfstandig ondernemen. Zo ben je, zonder moeite, altijd op de hoogte van het laatste nieuws en van de laatste ontwikkelingen.
  • Je betaalt in vergelijking met een gemiddeld bemiddelingsbureau een lage maandelijkse vergoeding (fee). Met andere woorden: Florence Match verdient alleen als jij verdient!

 

Meer informatie over werken als particuliere zorgverlener

Ben jij een zelfstandige en ondernemende zorgverlener? Heb jij hart voor de zorg en voor mensen? Wil je zelf bepalen hoeveel uur je werkt en op welke momenten van de dag of de nacht? Wacht dan niet langer en neem contact op met Florence Match via florencematch@florence.nl of via 070 - 41 31 009. We beantwoorden al jouw vragen en nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking.