Stage lopen in de zorg of welzijn

Stage lopen in de zorg of welzijn

Volg je een opleiding in de zorg of welzijn? En ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Bij Florence hebben wij regelmatig interessante stageplaatsen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten. Florence werkt hiervoor samen met , ROC Mondriaan, Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden. Zit je op een van deze scholen en wil je graag stagelopen bij een van onze locaties of in de thuiszorg? Geef dit dan aan bij de stagecoördinator van je school. Ben je geen student van een van de bovenstaande scholen en wil je toch bij ons stagelopen? Kijk dan bij onze vacatures. Wie weet is er toch stageplek voor je beschikbaar.

 

Facilitaire en administratieve stagiaires

Bij Florence hebben we niet alleen stagiaires voor in de verzorging. Wij zijn ook regelmatig op zoek naar studenten die een stageplaats zoeken op het gebied van bijvoorbeeld horeca, administratie of ICT. Kijk bij de vacatures of er momenteel een stageplek beschikbaar is.

 

Maatschappelijke stage regio Den Haag

Zit je op de middelbare school? Dan moet je in het derde of vierde leerjaar een maatschappelijke stage lopen. Dit kun je doen bij een van onze locaties in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Op zoek naar een stageplek? Neem dan contact op met de locatie waar je graag je maatschappelijke stage wilt lopen. Zij laten je weten of er een plekje voor je beschikbaar is.