Vrijwilliger ondersteuning huismeester

De uitdaging
Waar kom je werken binnen Florence?
Houthaghe is een woonzorgcentrum voor ouderen die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Daarnaast is het een belangrijk centrum voor ouderen in Houtwijk. De prettige sfeer en gezelligheid van het huis dragen hier zeker aan bij. Biljarten, sjoelen, handwerken, een potje jeu de boules zijn bijvoorbeeld activiteiten waar zowel de bewoners als de ouderen uit de wijk aan deelnemen.
Openbaar vervoer stopt letterlijk voor de deur en het winkelcentrum Houtwijk is op loopafstand.

Afdeling
Op de afdelingen van woonzorgcentrum Houthaghe heerst een gezellige open sfeer en er is altijd personeel aanwezig voor hulpvragen. Er zijn vier etages. Iedere etage heeft ongeveer 40 bewoners.
 
De werkzaamheden
Je ondersteunt de huismeester bij de voorkomende technische werkzaamheden. Denk aan schilderwerk, kleine reparaties, duivenpennen plaatsen, kranen controleren en andere kleine technische klusjes.
 
De verwachtingen
Een doe-het-zelver met 2 rechter handen die de handen letterlijk uit de mouwen wil steken. Niet bang is om vuil te worden. Een technische achtergrond kan een pré zijn. Je kan zelfstandig werken en daarnaast zijn de volgende eigenschappen belangrijk.
  • Affiniteit met ouderen;
  • Hygiënisch werken;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Flexibele instelling.
Ons aanbod
Welke arbeidsvoorwaarden biedt Florence?
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving
De mogelijkheid om je persoonlijke vaardigheden te vergroten.
En een wederzijdse proef/ inwerkperiode met een goede begeleiding.
Verder ontvang je van Florence:
  • Reiskostenvergoeding (openbaar vervoerstarief, geldt ook voor OV-chip pas);
  •  Attenties;
  • Inflorence, het nieuwsblad van Florence voor medewerkers en vrijwilligers;
  • De vrijwilligerspas conform de eigen gemeente.
Solliciteren en extra informatie
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan gerust contact op met Helene Noteboom, coördinator informele zorg, via telefoonnummer: 070 - 754 6000 of per e-mail helene.noteboom@florence.nl
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.