Vrijwilliger huiskamer | Houthage

De uitdaging
Houthaghe is een woonzorgcentrum voor ouderen die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Daarnaast is het een belangrijk ontmoetingscentrum voor ouderen in Houtwijk. De prettige sfeer en gezelligheid van het huis dragen hier zeker aan bij. Biljarten, sjoelen, handwerken, een potje jeu de boules zijn bijvoorbeeld activiteiten waar zowel de bewoners als de ouderen uit de wijk aan deelnemen. Openbaar vervoer stopt letterlijk voor de deur en het winkelcentrum Houtwijk ligt op loopafstand.

Afdeling
De 1e etage is een gesloten etage waar 38 bewoners verblijven met een psychogeriatrische aandoening. Er zijn links en rechts van de lift 2 open units die wij de lange en de korte gang noemen. Er zijn 2 huiskamers waar activiteiten georganiseerd worden.
 
De werkzaamheden
Wij zoeken een vrijwilliger die in de ochtenduren van 8.45 tot 12.00 uur ons team welzijn in de huiskamer ondersteunt. Je taken zijn heel breed, denk aan een kopje koffie inschenken, muziek aanzetten, een praatje maken en helpen bij kleinschalige activiteiten. Het doel is een gezellige sfeer te creëren in de huiskamer.
De verwachtingen
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Oog voor gezelligheid
  • Hygiënisch werken
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibele instelling
Ons aanbod
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving. De mogelijkheid om je op dit vakgebied te oriënteren en je  persoonlijke vaardigheden te vergroten. Een wederzijdse proef/ inwerkperiode met een afgestemde begeleiding.
Verder ontvang je van Florence:
  • Reiskostenvergoeding
  • Attenties
  • Inflorence, het nieuwsblad van Florence voor medewerkers en vrijwilligers
  • De vrijwilligerspas conform de eigen gemeente
Solliciteren en extra informatie
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan gerust contact op met Helene Noteboom, coördinator informele zorg, via telefoonnummer: 06-39851187 of per e-mail helene.noteboom@florence.nl.
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.300 medewerkers en ruim 1.300 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.