Vrijwilliger Downloaden muziek voor bewoners met dementie

De uitdaging

Woonzorgcentrum Steenvoorde biedt binnen drie gebouwen, Hoogvoorde en Laagvoorde en Rondvoorde, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 250 cliënten. Er is dagopvang voor bewoners met een dementie en voor bewoners met sociale problematiek en er is een afdeling tijdelijke verzorging. Steenvoorde is niet voor niets een centraal punt voor veel ouderen. Gezelligheid en gastvrijheid vinden wij belangrijk. Ons woonzorgcentrum heeft veel aantrekkelijke faciliteiten, zoals een zwembad, een zorghotel, een grand café, restaurant en een theater. Bovendien bevindt het zich vlakbij het gezellige winkelcentrum In de Bogaard. Bij Steenvoorde horen ook aanleunwoningen en serviceflat Boogvoorde. Voor Steenvoorde zijn wij op zoek naar een:

Vrijwilliger Downloaden muziek voor bewoners met dementie.

De werkzaamheden
Een vrijwilliger Downloaden muziek verricht de volgende werkzaamheden:
  • Vrijwilliger download voor iedere bewoner een persoonlijke lijst met muziek;
  • Vrijwilliger zorgt dat deze muziek op de koptelefoon voor de bewoner te horen is.
De verwachtingen
Voor deze functie staan de volgende verwachtingen centraal:
  • Geduld en respect hebben voor de bewoner;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Handig met downloaden van muziek van het internet.
Ons aanbod
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving. De mogelijkheid om u op dit vakgebied te oriënteren en uw persoonlijke vaardigheden te vergroten. Een wederzijdse proef/inwerkperiode en goede begeleiding.

Verder ontvang je van Florence:
  • De Vrijwilligerspas conform de gemeente Rijswijk;
  • Reiskostenvergoeding (op basis van openbaar vervoer);
  • Aandacht voor jubilea;
  • Attentie met Dag van de Zorg en Kerst;
  • Inflorence, het nieuwsblad van Florence voor medewerkers en vrijwilligers.
Solliciteren en extra informatie
Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij u graag uit om te solliciteren. Heeft u naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met Corine Looij, coördinator informele zorg Steenvoorde, telefoonnummer: 06 39 85 09 55  of per e-mail  corine.looij@florence.nl
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.300 medewerkers en ruim 1.300 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.