Vrijwilliger Beauty | ochtend

De uitdaging
Uitzicht heeft de uitstraling van een wooncomplex én van een ontmoetingscentrum met een sfeervolle horecavoorziening. Zowel de bewoners van het gebouw als de bewoners van de omliggende wijken zijn er van harte welkom. Uitzicht biedt, in een kleinschalige woonvorm psychogeriatrische verpleeghuiszorg, somatische zorg en dagbehandeling. In Uitzicht bevinden zich ook 42 huurappartementen waar aan de bewoners thuiszorg wordt geleverd.
De werkzaamheden
In Uitzicht zijn 8 woningen kleinschalig wonen voor ouderen met dementie. Een van de kenmerken van het kleinschalig wonen, is dat zoveel mogelijk wordt aangesloten bij het ‘normale’ dagelijkse leven en dat binnen een huiselijke sfeer, verschillende activiteiten worden gedaan in de huiskamer.
Op de 5e etage van Uitzicht bevindt zich de afdeling somatiek, waar ouderen wonen met een lichamelijke zorgvraag. Ook voor hen zijn mooi verzorgde handen belangrijk.

Waaruit bestaat je werk?
  • De deelnemende bewoners het gevoel geven dat het uiterlijk ook op oudere leeftijd er nog toe doet.
  • Handverzorging, zoals nagels vijlen en indien gewenst lakken, handmassage. Eventueel ook gezichtsbehandeling, zoals gezicht reinigen, maskertje opbrengen, gezichtsmassage e.d
De verwachtingen
Wat verwacht Florence van een “vrijwilliger Beauty ochtend”?
Voor deze functie staan de volgende verwachtingen centraal:
  • Affiniteit met dementerende ouderen;
  • Beleefd, geduldig en gezellig zijn;
  • Individueel kunnen werken;
  • Er geen moeite mee hebben om ‘de ander aan te raken’
  • Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar

Dagen/tijden:           Van 10.30 – 12.00 uur, dag in overleg
Ons aanbod
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving.
De mogelijkheid om je op dit vakgebied te oriënteren en je persoonlijke vaardigheden te vergroten.
Een wederzijdse proef/ inwerkperiode en goede begeleiding.
  • Reiskostenvergoeding en WA- verzekering;
  • Attentie met Dag van de Zorg en Kerst;
  • Inflorence, het nieuwsblad voor medewerkers én vrijwilligers van Florence.
Solliciteren en extra informatie
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt. Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met Monique Koene, coördinator Informele Zorg , telefoonnummer: 06 39850527
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.