Gastvrouw-heer "Grand Café" (Vrijwilliger)

De uitdaging
Uitzicht biedt, in een kleinschalige woonvorm psychogeriatrische verpleeghuiszorg, somatische zorg en dagbesteding. In Uitzicht bevinden zich ook 42 huurappartementen waar aan de bewoners thuiszorg wordt geleverd.

Op de begane grond van Uitzicht, bevindt zich ook het gezellige Grand café. Het Grand café maakt deel uit van de afdeling Services waaronder ook de winkel valt.
Het Grand café is 7 dagen per week open en biedt bewoners, bezoekers en wijkbewoners de mogelijkheid verschillende consumpties te gebruiken en elkaar te ontmoeten. Regelmatig vinden hier ook gezellige activiteiten en optredens plaats.
Wanneer het weer het toelaat is ook ons gezellige terras open.

Van maandag t/m vrijdag wordt het grand café gerund door medewerkers van Middin, in het weekend door vaste horecamedewerkers.
De werkzaamheden
Waaruit bestaat je werk?
  • Als gastvrouw-heer draag je bij aan een gastvrije uitstraling van het Grand café;
  • Je ondersteunt de medewerkers bij de voorkomende werkzaamheden, zoals het bereiden van broodjes, tosti’s en snacks of het serveren van koffie en andere drankjes;
  • Je maakt waar gewenst een praatje met bewoners en bezoekers, speelt eventuele vragen door aan de betreffende medewerker;
  • Je ziet erop toe dat grand café en terras een schoon en opgeruimd geheel zijn;
  • Je bedient bij mooi weer ook op het terras.
De verwachtingen
Voor deze functie binnen de afdeling horeca staan de volgende verwachtingen centraal:
  • Een gastvrije-, klantvriendelijke-, flexibele- en respectvolle houding;
  • Affiniteit met ouderen (met dementie);
  • In staat zijn een gastvrije en gezellig sfeer te scheppen;
  • Oog hebben voor een hygiënische werkomgeving;
  • Je bent minimaal 1 keer per week beschikbaar.
Werktijden/dag: maandag t/m zondag van 11.00 tot 14.00 uur.
Ons aanbod
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving.
Een wederzijdse proef/ inwerkperiode en goede begeleiding. Reiskostenvergoeding en WA- verzekering. Attentie met Dag van de Zorg en Kerst. Inflorence, het nieuwsblad voor medewerkers én vrijwilligers van Florence.
Solliciteren en extra informatie
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt. Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met Monique Koene, Coördinator informele zorg, telefoonnummer: 06 39850527.
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.