Over Florence

Over Florence

Florence is een enthousiaste en dynamische club van ruim 3.300 zorgprofessionals. Wij geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis en in onze verpleeg- en verzorgingshuizen. Wij zijn er speciaal voor inwoners van Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Leuke baan in de zorg in de regio Den Haag

Ben je op zoek naar een baan in je eigen regio? Zodat je korte reisafstanden hebt en als het nodig is ook weer snel thuis kunt zijn? Waar je je vakinhoudelijke kennis iedere dag kunt bijspijkeren? En waar je - als je dat wilt - kunt doorgroeien? Kijk dan eens naar vacatures van Florence dicht bij jou in de buurt.

 

Ga je graag heerlijk zelfstandig op pad in de wijk? Kom dan werken in de thuiszorg!

Ga je graag heerlijk zelfstandig op pad in de wijk? Kom dan werken in de thuiszorg! Als je kiest voor de thuiszorg, werk je in een klein, wijkteam. Samen met je teamleden heb je de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw buurt. En maak je het mogelijk dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Het hele zorgproces - van intake tot ontslag - is zo georganiseerd dat je als team vanuit je eigen vakmanschap zelf kunt bepalen hoe je de werkzaamheden organiseert. Bijkomend voordeel is dat je in overleg je werkdagen kunt aanpassen aan je thuissituatie. Je werkt zowel ’s avonds, overdag als in het weekend. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles rondom de cliënt goed verloopt. Je maakt afspraken met de cliënten, verwijzers en collega’s van Florence om zo de beste zorg te kunnen verlenen.

 

Past werken in een woonzorgcentrum bij jou? We hebben gezellige locaties bij jou in de buurt!

Onze woonzorgcentra zijn vaak een belangrijke ontmoetingsplek. Niet alleen voor de eigen bewoners, maar ook voor de mensen uit de wijk. Zij maken gebruik van onze restaurants en leuke activiteiten. Wat leuk is, is dat zowel oudere als steeds meer jongere wijkgenoten ons weten te vinden. In onze verzorgingshuizen geven wij deskundige zorg aan mensen met lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Bij deze laatste vorm gaat het vaak om dementie (psychogeriatrie). Deze veelal kwetsbare mensen ondersteunen wij met multidisciplinaire teams. Hierin is iedere functie belangrijk, ieder levert met zijn of haar kennis en ervaringen een goede bijdrage.  

 

Word je graag uitgedaagd in jouw specialisme? In onze expertisecentra leer je iedere dag!

Met jouw specialisme kun je écht het verschil maken. In onze expertisecentra krijg je de kans jouw kennis in te zetten en verder te verrijken. Met het team werk je actief aan betere zorg en kennisdeling. Florence kent op dit moment acht expertises: complexe psychogeriatrie, complexe somatiek, geriatrische revalidatiezorg, gerontopsychiatrie, Huntington, jong dementerenden, Parkinson en observatie & onderzoek. Bij elk van deze expertises gaan we graag de diepte in om ons te blijven onderscheiden in goede zorg en behandeling.