Wij zijn Vredenburch

Wij zijn Vredenburch, wij zijn ouderenzorg. Als je houdt van een kleinschalig karakter, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

Samen met je team

Binnen Vredenburch kennen én helpen we elkaar, van service- tot zorgmedewerker. We werken met elkaar aan de toekomst van Vredenburch. We leveren elke dag kwalitatief goede zorg. Samen met je teamleden verbeter je de persoonsgerichte zorg elke dag weer een beetje verder. Dat doe je onder meer door tijdens visiebijeenkomsten met elkaar ideeën te bedenken. In kleinere werkgroepen geef je hier verder vorm aan. Kortom, binnen Vredenburch maken we met elkaar het beleid.

 

Werken in de ouderenzorg

Vredenburch biedt zorg aan mensen met geheugenproblemen en chronische lichamelijke ziektes én herstelzorg na een ziekte of een ziekenhuisopname. Dat doen we binnen onze zorgafdelingen waar elke bewoner zijn of haar eigen appartement heeft. De bewoners beslissen zelf hoe ze hun dag indelen. Ze ontvangen daarbij de service, zorg en ondersteuning op maat. Je werkt volgens zorgroutes waarin zoveel mogelijk de voorkeuren van de bewoners zijn verwerkt. Binnen onze ouderenzorg zien we het als vanzelfsprekend dat we individuele aandacht schenken aan de bewoners. Na het leveren van de dagelijkse zorg houdt het niet op. W maken bijvoorbeeld ook tijd voor een wandeling of het doen van een spelletje.

 

Zorgen voor jezelf

Binnen Vredenburch hangt een sfeer dat we het mét elkaar doen. Dat betekent dat je niet alleen voor de bewoners klaarstaat, maar ook voor de andere teams. En andersom zorgen zij voor jou. Je springt bij elkaar in wanneer dat nodig is. Binnen elk team wordt kennis met elkaar gedeeld en je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kun je goed voor jezelf zorgen. Door in je pauze bijvoorbeeld lekker te lunchen in het restaurant (elke week een ander broodje!) of een ontspannen wandeling te maken in het nabijgelegen Rijswijkse Bos.

 

Goed om te weten

Woonzorgcentrum Vredenburch ligt vlakbij het historische centrum van Rijswijk. Hier vind je winkels en horeca. Er is voldoende parkeergelegenheid en Vredenburch is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is het bij ons elke laatste donderdag van de maand borreltijd. Dan kun je samen met je collega’s en de vrijwilligers in een ongedwongen sfeer even lekker met elkaar bijpraten.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Vredenburch, wij zijn ouderenzorg!