Wij zijn Thuiszorg Voorburg

Wij zijn thuiszorg Voorburg, wij zijn ouderenzorg. Houd je van een open sfeer? Dan ben je bij ons en onze cliënten aan het juiste adres.

 

 

 

Samen met je team

Thuiszorg Voorburg bestaat uit vier grote teams met tussen de twintig en dertig zorgprofessionals. Daarnaast is er een flexpool. De vier teams zijn er voor heel Voorburg en werken vanuit de wijken en een aanleuncomplex. Elk team heeft zijn eigen werkgebied, maar helpen elkaar als dat nodig is. Samen met je team zorg je ervoor dat alle cliënten de zorg ontvangen die zij nodig hebben. Je werkt zelfstandig, maar altijd nauw samen met je teamleden en de planners. Elk team heeft twee tot drie wijkverpleegkundigen en een medewerker die de kwaliteit van zorg bewaakt. Zij spelen een belangrijke rol in de inhoudelijke aansturing. Als je tegen eventuele bijzonderheden aanloopt, kun je die altijd met elkaar bespreken. Samen werken we aan een oplossing.

 

Werken in de ouderenzorg

Thuiszorg Voorburg komt thuis bij een gevarieerde groep cliënten met een uiteenlopende zorgvraag. We bieden diverse vormen van ouderenzorg; zowel chronisch als kortdurend. Het gaat onder meer om zorg en ondersteuning van mensen met dementie of lichamelijke problemen. Daarnaast bieden we ook zorg aan de wat jongere cliënt. Zelfredzaamheid vinden we belangrijk, we kijken daarom altijd naar wat iemand nog zelf kan. Geen enkele werkdag is hetzelfde.

 

Zorgen voor jezelf

Bij zo’n enerverende baan is het belangrijk dat je ook voor jezelf zorgt. Dat is het fijne van werken in ons thuiszorgteam: je let goed op elkaar en bent er voor elkaar. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. We kijken naar wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn. Elk jaar werken we aan het up-to-date houden van onze kennis met bijscholingen en e-learnings. Jaarlijks kiezen we ook voor twee thema’s waarin jij en je teamleden zich verder verdiepen, bijvoorbeeld dementie of psychiatrie. Binnen de teams van Thuiszorg Haagse Hout kun je je ontwikkelen tot werkbegeleider, assessor of wondzorg- en medicatiedeskundig.

 

Goed om te weten

Iedereen die binnen de thuiszorg Voorburg werkt doet er alles aan om zorg te leveren volgens de gestelde kwaliteitseisen. Een van de teams heeft daardoor zelfs de prijs ‘Trots op Zorg’ gewonnen. We werken vanuit meerdere thuiszorgkantoren. Deze zijn allemaal goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het rijden van je zorgroute heb je eigen vervoer nodig. De afstanden zijn binnen Voorburg goed te doen.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn thuiszorg Voorburg, wij zijn ouderenzorg!