Wij zijn Mariahoeve

Wij zijn Mariahoeve, wij zijn ouderenzorg. Kom werken binnen onze dynamische zorglocatie waar we ouderenzorg bieden aan specifieke doelgroepen.

 

 

Samen met je team

Verpleeghuis Mariahoeve in Den Haag biedt intensieve zorg aan bewoners met verschillende problematieken. Daardoor heb je te maken met heel persoonlijke zorgvragen. Samen met je team kom je bijna dagelijks voor uitdagende zorg- en ondersteuningsvragen te staan. Met elkaar doe je er alles aan om de beste zorg te bieden.

 

Werken in de ouderenzorg

De grootste groep cliënten in Mariahoeve bestaat uit jonge mensen met dementie. Vanuit het zorgprogramma Jonge mensen met dementie doen we onderzoek. Onder meer naar de veranderingen in gedrag en hoe hiermee het beste kunnen omgegaan. Daarnaast bieden we gerontopsychiatrie aan ouderen die te maken hebben met psychiatrische problemen. Of aan mensen die door het ouder worden in toenemende mate last krijgen van lichamelijke en (psycho)sociale problemen. Jij en je team houden in de gaten wat al onze bewoners nodig hebben. Aan zorg en ondersteuning, maar ook aan activiteiten om een zinvolle dagbesteding te hebben. Jij zoekt altijd naar passende oplossingen, afgestemd op de persoon die je voor je hebt.

 

Zorgen voor jezelf

Mariahoeve is een grote dynamische locatie waar we per etage met een team werken. Elke doelgroep heeft zijn eigen dagstructuur. Een goede sfeer vinden we belangrijk. We streven naar een ons-kent-ons-gevoel. Successen vieren we. We ontmoeten elkaar (medewerkers en cliënten) in het restaurant, het grand café en de tuin. Je krijgt volop de ruimte om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Doordat we zulke complexe zorg bieden, is specialisatie zeker mogelijk en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Goed om te weten

Verpleeghuis Mariahoeve vind je aan de Hofzichtlaan 115 in Den Haag. Onze locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 6 en bus 24 stoppen aan de overkant. Het treinstation Mariahoeve ligt op loopafstand. Parkeren kan gratis voor de deur. Park Clingendael, landgoed Marlot en duingebied Meijendel zijn makkelijk bereikbaar. Winkelcentrum Leidsenhage ligt eveneens dichtbij.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Mariahoeve, wij zijn ouderenzorg.