Wij zijn Mariënpark

Wij zijn Mariënpark, wij zijn ouderenzorg. Als jouw zorghart klopt voor mensen met dementie, dan vind je bij ons dé juiste werkplek.

 

 

Samen met je team

Mariënpark is geopend in april 2019. Met elkaar bouwen we aan een verpleeghuis waarin de mens centraal (bewoner én medewerker) staat. We werken met zijn allen aan een relaxte en huiselijke sfeer. Samen met je team zet je je volledig in voor de bewoners die te maken hebben met dementie. Je richt je voor hen op een zo’n fijn mogelijke invulling van de dag. Dat doe je natuurlijk ook voor jezelf: elke dag dat je werkt, moet tenslotte goed en waardevol voelen. En gaat het even wat minder, dan maken we er met elkaar alsnog het beste van.

 

Werken in de ouderenzorg

Mariënpark is een modern verpleeghuis in Leidschendam en biedt zorg aan mensen met dementie. Verdeeld over drie etages hebben ruim zeventig bewoners elk een eigen appartement. Ze ontmoeten elkaar voor onder meer activiteiten in de verschillende huiskamers. De bewoners hebben een zorgindicatie voor dementie binnen de Wet langdurige zorg: zorgprofiel VV5 en hoger. Dat betekent dat je vanuit jouw team intensieve zorg en behandeling biedt. Daarbij staan de persoonlijke wensen en behoeften centraal. Welzijn staat bij ons voorop. We willen dat de bewoners zoveel mogelijk als thuis kunnen wonen, met de persoonsgerichte zorg die zij nodig hebben. Daarom ben jij er!

 

Zorgen voor jezelf

Binnen Mariënpark kun je rekenen op een energieke en positieve sfeer. Je staat er niet alleen voor, je doet het samen met je je team. We staan voor elkaar klaar en weten precies welke bewoners welke zorg en eventuele behandeling nodig hebben. Door op een prettige manier met elkaar samen te werken, zorgen we ook voor elkaar. Natuurlijk krijg je daarnaast de ruimte om voor jezelf te zorgen. Je kunt in je pauze bijvoorbeeld een ontspannen wandeling maken in de groene omgeving. Verder bieden we je binnen Mariënpark alle kansen om je te blijven ontwikkelen.

 

Goed om te weten

Verpleeghuis Mariënpark ligt op een makkelijk te bereiken locatie in Leidschendam. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer stopt dichtbij. Op vijf minuten loopafstand vind je het winkelcentrum Leidsenhage.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Mariënpark, wij zijn ouderenzorg!