Wij zijn Jonker Frans

Wij zijn Jonker Frans, wij zijn ouderenzorg. Kom werken in een team dat de beste zorg biedt aan bewoners van diverse oorsprong.

 

 

 

Samen met je team

De bewoners van woonzorgcentrum Jonker Frans in Den Haag hebben verschillende culturele achtergronden. Daar houden wij rekening mee. Je biedt samen met je team persoonsgerichte ouderenzorg waarbij de persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. Samen met de bewoners vier je onder meer het Suikerfeest, Divali, Chinees Nieuwjaar en Sinterklaas. Krijg je andere verzoeken? Je regelt het samen met je team. Want ook dat is ouderenzorg.

 

Werken in de ouderenzorg

Binnen woonzorgcentrum Jonker Frans bepaalt iedereen zijn eigen leven. De ene bewoner heeft veel zorg nodig, de ander kan met minder af. Jij kijkt samen met je team wat er nodig is. Onze zorg is professioneel, persoonlijk, gastvrij én met aandacht. De tijd nemen voor een gesprekje? Dat vraag je niet. Dat doe je! Op onze kleinschalige zorgafdelingen ben je er voor mensen met dementie. In hun woning of in de gezamenlijke huiskamers. Aan de mensen die zelfstandig wonen, bied je thuiszorg. Hoe je werkdag eruitziet, is afhankelijk van je functie, maar het is altijd leuk en interessant.

 

Zorgen voor jezelf

Wanneer je werkt bij Jonker Frans kun je rekenen op een goed en gezellig team. Mét elkaar sta je altijd voor de bewoners klaar én natuurlijk voor elkaar. Je zorgt voor je collega’s én je zorgt voor jezelf. Dat doe je door bijvoorbeeld scholingen te volgen en congressen en symposia bij te wonen. Zo houd je je deskundigheid op peil en blijf je je ontwikkelen. Dat resulteert in nóg leuker werk en nóg betere ouderenzorg.

 

Goed om te weten

Woonzorgcentrum Jonker Frans ligt aan het Newtonplein in de wijk Regentesse-Valkenboskwartier in Den Haag. Er is voldoende parkeergelegenheid. Tramlijnen 2 en 12 en buslijn 21 stoppen in de buurt. In de directe omgeving zijn diverse winkels. Jonker Frans biedt meerdere faciliteiten, waaronder een lunchruimte. We doen veel met onze bewoners, omdat dát volgens ons ouderenzorg is. In de zomer kun je bijvoorbeeld met de bewoners buiten lunchen.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Jonker Frans, wij zijn ouderenzorg!