Wij zijn Duinstede

Wij zijn Duinstede, wij zijn ouderenzorg. Kom werken binnen een zorglocatie met een groot samenhorigheidsgevoel.

 

 

Samen met je team

Binnen verpleeghuis Duinstede in Wassenaar doen we het samen. We leveren in meerdere gevallen complexe zorg en dat doen wij met elkaar. Je werkt in een van de zorgteams, maar eigenlijk vormen we als verpleeghuis één groot team. Behandelaars, zorgmedewerkers, medewerkers van de ondersteunende diensten en vrijwilligers: we zijn er voor elkaar! In makkelijke en moeilijke tijden.

 

We zijn er voor elkaar, in makkelijke en moeilijke tijden. We kijken over de teamgrenzen heen en springen bij elkaar in wanneer dat nodig is. We lunchen ook niet per team, maar met z’n allen.

 

Werken in de ouderenzorg

Binnen Duinstede bieden we verpleeghuiszorg. We hebben vijf verpleegafdelingen, vier gesloten afdelingen zijn voor mensen met dementie. Wij richten ons daarmee voornamelijk op de psychogeriatrische zorg. Daarnaast is er een kleinschalige woonvorm voor mensen met een somatische beperking. Onze ouderenzorg richt zich op het bieden van de beste zorg die iemand nodig heeft. Daarbij kijken we altijd naar wat iemand zelf nog kan en wil.

 

Zorgen voor jezelf

Zorgen voor jezelf vinden we ook belangrijk. Als er iets niet gaat of niet lukt, dan willen we dat je dat aangeeft. Op die manier kunnen we met elkaar zoeken naar een oplossing. De samenhorigheid binnen Duinstede is groot, dus we komen er altijd samen uit. Je kunt verder op elk moment aangeven of je een opleiding wilt doen. Of misschien wil je je verdiepen in je eigen functie. We kijken dan of er mogelijkheden zijn. We willen dat je het naar je zin hebt bij Duinstede.

 

Goed om te weten

Verpleeghuis Duinstede aan de Deijlerweg in Wassenaar onderscheidt zich door de lage bouw. Het is een moderne en bijzonder lichte locatie met slechts één verdieping en omringd door meerdere tuinen. Die lichtinval is goed voor het dag- en nachtritme voor onze bewoners, maar ook voor jou. De omgeving is rustgevend groen. Pal voor de deur stopt de bus. Met de auto komen naar je werk komen is geen probleem. Duinstede ligt dicht bij de uitvalswegen (A44) en we hebben een eigen parkeerterrein waar altijd plek is.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Duinstede, wij zijn ouderenzorg!