Wij zijn Duinhage

 

Wij zijn Duinhage, wij zijn ouderenzorg. Kom werken in een team dat gaat voor kwalitatief goede zorg.

 

 

Samen met je team

Woonzorgcentrum Duinhage in Den Haag is er voor de bewoners. Samen met je team bied je de zorg en ondersteuning die iemand wenst en nodig heeft. Je bent er in makkelijke en moeilijke tijden. We verdiepen ons in ieders persoonlijke levensverhaal. Daardoor weten we wat iemand écht nodig heeft om een zinvolle dag te hebben. Daarmee geven we glans aan elke dag. Ook dat is ouderenzorg.

 

Werken in de ouderenzorg

De ouderenzorg die we in Duinhage bieden is divers. De bewoners hebben dementie of een lichamelijke aandoening. Daarnaast verblijven er mensen tijdelijk bij ons. Zij herstellen bijvoorbeeld na een ziekte of een ziekenhuisopname. Jij en je team bekijken per persoon wat er nodig is. Daarbij zoek je altijd naar passende en mogelijke oplossingen. Onze ouderenzorg is afgestemd op de oudere die jij voor je hebt.

 

Zorgen voor jezelf

Wanneer je werkt bij Duinhage kun je rekenen op een gemoedelijke sfeer. Je krijgt volop ruimte om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Als team zorg je niet alleen voor de (tijdelijke) bewoners, maar ook voor elkaar. Je pauzeert samen. Je deel verhalen met elkaar. Je vraagt over en weer advies en je lacht ook veel met elkaar.

 

Goed om te weten

Woonzorgcentrum Duinhage is gelegen aan De Savornin Lohmanlaan in Den Haag. Dit is een groene wijk dicht bij de duinen, strand en zee.  Met de auto of met het openbaar vervoer kom je eenvoudig naar je werk. De haltes van bus 23, bus 24 en RandstadRail 3 bevinden zich op vijf minuten loopafstand. Duinhage is een geliefde plek bij de wijkbewoners, die altijd mee kunnen doen aan de activiteiten. In het restaurant wordt dagelijks koffie, thee, lunch en diner geserveerd.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Duinhage, wij zijn ouderenzorg.