Wij zijn Dekkersduin

Wij zijn Dekkersduin, wij zijn ouderenzorg. Kom werken in een team dat klaarstaat voor de bewoners én voor elkaar.

 

 

Samen met je team

Werken in woonzorgcentrum Dekkersduin in Den Haag betekent werken in de ouderenzorg zoals dat is bedoeld. Je werkt in een hecht team dat er is voor haar bewoners, voor elkaar en voor de locatie. Binnen Dekkerduin hangt een goede sfeer. Je kunt rekenen op veel werkplezier. Samen met je team doe je zoveel als mogelijk om ervoor te zorgen dat onze bewoners een fijne, comfortabele oude dag hebben. Je werkt in een team dat goed samenwerkt en zich verder ontwikkelt. Er wordt naar elkaar geluisterd. Wij zijn er niet alleen voor onze ouderen, maar ook voor elkaar.

 

Werken in de ouderenzorg

Op de kleinschalige zorgafdelingen ben je er voor bewoners met dementie (zorgzwaartepakket 5) of een lichamelijke beperking (zorgzwaartepakket 6). Je biedt zorg en ondersteuning binnen de kamers van de bewoners en de gezamenlijke huiskamers. Er wordt met elkaar gegeten en er vinden activiteiten plaats. Zo wordt er soms gekookt op de afdeling, maar zijn er ook gym- en muziekbijeenkomsten in onze grote multifunctionele ruimte. De mensen die zelfstandig wonen, ontvangen thuiszorg. Binnen Dekkersduin hebben we een kwaliteitsverpleegkundige en coördinerende verpleegkundigen. Vanaf niveau 4 kun je (deels) coördinerende diensten draaien.

 

Zorgen voor jezelf

Binnen Dekkersduin is er persoonlijke aandacht voor elke medewerker. We willen dat het goed met je gaat en dat je het werkplezier vasthoudt. Je krijgt daarom onder meer voldoende ruimte om te blijven leren. Je kunt jezelf ontplooien met opleidingen, maar ook horen we graag je ideeën en initiatieven juichen we toe. De onderlinge collegialiteit is groot. Heb je door omstandigheden een keer geen tijd gehad om pauze te nemen, dan wordt er bijvoorbeeld een broodje geregeld of een dienst geruild. Zo komt in Dekkersduin altijd alles weer op z’n pootjes terecht. We zorgen voor elkaar!

 

Goed om te weten

Woonzorgcentrum Dekkersduin ligt aan de Campanulastraat in rustige wijk Bohemen, vlakbij de badplaats Kijkduin en natuurgebied Meer en Bos. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is onze zorglocatie prima te bereiken: bus 24 (drie minuten) en RandstadRail 3 (tien minuten). Dekkersduin biedt verder diverse faciliteiten, waaronder twee binnentuinen.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Dekkersduin, wij zijn ouderenzorg!