Wij zijn De Mantel

Wij zijn De Mantel, wij zijn ouderenzorg. Kom werken binnen onze zorglocatie waar samenwerken met collega’s, vrijwilligers én bewoners centraal staat.

 

 

Samen met je team

In De Mantel lever je samen met je team ouderenzorg aan mensen met dementie of lichamelijke klachten. Het gaat hierbij om de zwaardere zorgprofielen. Daarom werk je ook samen met de deskundigen en behandelaars van Florence. Zo bied je met elkaar altijd de juiste zorg bij specifieke zorgvragen.

 

Werken in de ouderenzorg

Woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg biedt ouderenzorg aan mensen met dementie en een lichamelijke problematiek. Ook wordt er zorg geboden aan de bewoners uit Leidschendam en Voorburg en omgeving. Zij kunnen logeren om bijvoorbeeld te herstellen na een ziekenhuisopname. Naast De Mantel ligt het appartementencomplex De Panden. De bewoners van deze aanleunwoningen maken onder meer gebruik van de diensten in De Mantel.

 

Zorgen voor jezelf

De Mantel is een dynamische zorglocatie waar de onderlinge verbinding tussen zorgmedewerker, vrijwilliger en bewoner erg belangrijk is. Je doet het tenslotte mét elkaar. Je werkt niet alleen samen met je teamleden, maar ook met de vrijwilligers en de bewoners zelf. Natuurlijk krijg je volop de ruimte om voor jezelf te zorgen. Je krijgt binnen De Mantel onder meer de mogelijkheid om je zelf te blijven ontwikkelen. Zo blijft je werk leuk en interessant.

 

Goed om te weten

Woonzorgcentrum De Mantel is gevestigd aan de Klaverweide 54 in Voorburg. Onze locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. De Mantel grenst aan een klein winkelcentrum met een supermarkt en twee restaurants. Ook winkelcentrum Leidsenhage is eenvoudig te bereiken.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn De Mantel, wij zijn ouderenzorg.