Wij zijn Adegeest

Wij zijn Adegeest, wij zijn ouderenzorg. Kom werken binnen onze moderne woonzorglocatie waarin we aandacht hebben voor onze bewoners én voor elkaar.

 

 

Samen met je team

Bij Adegeest werk je in een energiek zorgteam. Dat staat altijd klaar voor de bewoners die beschermd, tijdelijk of zelfstandig bij ons wonen. Samen met je team kijk je wat er nodig is aan zorg en ondersteuning. We hebben daarnaast volop aandacht voor elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. We leren ook van elkaar. Dat kan doordat we een mooie personele mix hebben, van starters tot oudgedienden. We doen het samen. In makkelijke en moeilijke tijden.

 

Werken in de ouderenzorg

Binnen onze kleinschalige woonzorgafdelingen bieden we intensieve verpleeghuiszorg aan mensen met dementie of met een zware lichamelijke zorgvraag. Daarnaast hebben we bedden voor mensen die tijdelijk zorg nodig hebben (ELV laag). Adegeest heeft verder een groot aantal zelfstandige appartementen. De huurders hebben een zorgindicatie. Onze thuiszorg bevindt zich in hetzelfde pand. Onze ouderenzorg is erop gericht om iemand zoveel mogelijk het leven te laten leiden dat hem lief is. Jij kijkt daarbij altijd naar wat iemand nog zelf kan.

 

Zorgen voor jezelf

Als team zorg je niet alleen voor de bewoners, maar ook voor elkaar. Je ondersteunt elkaar, ook als de zorgvragen complex zijn. Met elkaar zoek je naar passende oplossingen. Natuurlijk krijg je volop de ruimte om voor jezelf te zorgen. We bieden we je de mogelijkheid om verder te leren en je te blijven ontwikkelen. Met alle verzorgende en verpleegkundige taken zijn de werkdagen best druk. Daarom lunch je meestal op een rustig plekje op de afdeling. Zo heb je even tijd voor jezelf en je collega’s.

 

Goed om te weten

Woonzorgcentrum Adegeest is ingericht volgens het principe kleinschalig wonen. Adegeest ligt tussen een aantal parken aan de Bachlaan 21 in Voorschoten. Adegeest is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Voorschoten is een dorp waarin de betrokkenheid groot is. We hebben daardoor veel vrijwilligers. Zij wandelen bakken, lezen, schilderen en breien met onze bewoners. Ook goed om te weten: we houden van een feestje. We organiseren regelmatig gezellige thema-avonden.

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures. Wij zijn Adegeest, wij zijn ouderenzorg.