Flexwerken bij Florence

Flexwerken bij Florence

Wil jij je vak uitoefenen wanneer het jou uitkomt? Dat kan bij Florence! Jij bepaalt zelf je uren en dagen die aansluiten op jouw persoonlijke leven. Wij faciliteren en ondersteunen je zoveel mogelijk, zodat jij je kunt richten op de zorg voor onze cliënten. Zo realiseren wij samen een perfecte combinatie tussen je werk en je privéleven!

 

Kom werken bij de flexpool van Florence Match

De flexpool van Florence Match is dé plek voor zorgmedewerkers die de touwtjes zelf in handen willen houden. Wil je flexibel zijn en ook de voordelen voelen van een vaste werkgever? Dan zou de flexpool voor jou wel eens een perfecte match kunnen zijn. Flexwerken biedt je daarnaast de mogelijkheid om te werken met verschillende doelgroepen en sfeer te proeven in de thuiszorg of op verschillende locaties van Florence. Naast flexibiliteit is er dus ook veel variatie mogelijk. De keus is aan jou! 

 

Hoe werkt de flexpool?

Flexibiliteit is leuk, maar we realiseren ons ook dat het fijn is om te weten waar je aan toe bent. In onze flexpool plannen we een tot twee maanden vooruit. Of beter gezegd, jij kunt zelf een tot twee maanden vooruit plannen. Dat doe je heel eenvoudig via onze app. Je roostert jezelf in op de momenten dat het jou uitkomt. Flexmedwerkers krijgen, net als vaste medewerkers, gewoon een contract bij Florence. Dit kan bijvoorbeeld een klein contract zijn van vier uur of een contract met een niet vooraf bepaald aantal uren. Samen bespreken we wat het beste bij jou past.  

 

We ondersteunen onze flexwerkers

Bij Florence Match willen we graag dat je je thuis voelt. Onze recruiters Desiree Dakriet en Monique Steijn staan altijd voor je klaar, helpen je op weg en we bieden je kansen. Zo kan jij je focussen op het leveren van goede zorg. 

Mis je kennis of kunde? Geen probleem, met verschillende trainingen, leertrajecten en e-learningmodules kun je je bij de Florence Academie verder ontwikkelen. Op die manier kunnen we met elkaar de juiste en kwalitatief goede zorg bieden die nodig is.  

 

Interesse in onze Flexpool?

Past flexibel werken goed bij jou? Check dan onze vacatures of kom vrijblijvend een kopje koffie met ons drinken. 

 

Vacature helpende niveau 2 | Florence Flexpool

Vacature verzorgende niveau 3 | Florence Flexpool

Vacature verpleegkundige niveau 4 | Florence Flexpool

Vacature verpleegkundige niveau 5 | Florence Flexpool