Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk biedt vooral je dagelijkse baan je het meeste plezier. Maar het is natuurlijk ook prettig als het daar omheen goed is geregeld. Bij Florence kun je zelf kiezen van welke regelingen je gebruikt wilt maken. Hieronder lees je meer over de arbeidsvoorwaarden bij Florence. Nog meer goede reden om bij ons te komen werken!

Liever Florence

Wat doen wij voor jou?

Nieuwe fiets met voordeel

Wil je een nieuwe fiets aanschaffen? Of misschien overstappen naar een e-bike? Maak dan gebruik van het Fietsplan van Florence, want dan betaalt de overheid een deel van je fiets.

Fitness met korting

Wil je aan je conditie werken? Bij de fitnesscentra van Bedrijfsfitness online ontvang je 25 procent korting op de reguliere abonnementsprijs! Dit zijn bijvoorbeeld de locaties van Sportcity, Fit for Free en Fit20. En als je wilt kunnen we je contributie vanuit je brutoloon betalen. Dat levert je dus ook nog mooi een belastingvoordeeltje op!

Vakantiedagen kopen

Wil je het er even extra van nemen? Per kalenderjaar kun je drie extra vakantiedagen kopen. Deze drie dagen gelden voor fulltimers. Als je parttimer bent, is dit naar rato van het urenaantal dat je werkt. Je koopt de dagen tegen het dan actuele uurloon. Uiteraard kijk je eerst met je team of het past in de planning.

Vakantiedagen verkopen

Ben je liever aan het werk dan een dag vrij? Of wil je wat extra geld verdienen? Dan kun je vakantiedagen verkopen. Per kalender jaar kun je al je uren die boven de 144 uur uitkomen verkopen. Je ontvangt hiervoor het actuele uurloon. Uiteraard moet het verkopen van de uren wel mogelijk zijn qua planning en financiën.

Contributie vakbond/beroepsvereniging

Ben je lid van de vakbond of de beroepsvereniging? Of wil je dit graag worden? Je kunt via Florence je contributie uit je brutoloon laten betalen. Dit levert je meteen een belastingvoordeel op.

Reiskostenvergoeding

Ga je op een vast adres werken? Bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum of expertisecentrum? Dan kun je een deel van je brutosalaris inruilen voor een nettoreiskostenvergoeding. Als je bij cliënten thuis werkt, kun je helaas niet meedoen aan deze regeling. Helaas staat de huidig belastingwetgeving dit niet toe. Uiteraard ontvang je dan wel een vergoeding die past bij het door jou gekozen vervoersmiddel.

 

Eindejaarsuitkering

Een extraatje is nooit weg! Zeker niet als de dure decembermaand voor de deur staat. Iedere medewerker van Florence ontvangt een eindejaarsuitkering van 7 procent. Dit geld ontvang je in november op je rekening.

 

Speciaal voor jongeren, Florence Connect

Behoor jij tot de enthousiaste groep jongeren die Florence komt versterken? Speciaal voor jou hebben we de denktank Connect Florence. Eens per kwartaal is er een interactieve workshop met een spreker over een boeiend thema. Zo spijker jij je kennis bij én kunnen wij aan de slag met jouw  ideeën om Florence toekomstproof te maken. Want alle ideeën gaan na de workshop direct naar het bestuur van Florence. Zo kunnen we ze direct verwerken in ons nieuwe beleid.

 

Florence Fit

Als je lekker in je vel zit, dan heeft dat direct positieve invloed op je werk. En andersom wil je natuurlijk ook energie krijgen van je werk. De afgelopen jaren is veel gevraagd van medewerkers in de gezondheidszorg. Door heel Nederland en ook bij Florence. Daarom zijn we Florence FIT gestart. Dit is een programma om een goede balans te creëren. Zodat jij een baan hebt waarin je met plezier en energie kunt werken. Waarin je een goede balans hebt tussen je werk en je privéleven. En waar jij je prettig voelt binnen je team en binnen Florence als organisatie. In de praktijk betekent dit dat wij jou – als je dat wilt – helpen om fit te blijven. Dat doen we door slimme diensten aan te bieden om lichamelijk fit te blijven. Je kunt bijvoorbeeld wanneer je wilt (digitaal of persoonlijk) vragen stellen aan onze experts. We willen informatie digitaal, in groepen en persoonlijk aanbieden. Zo is er altijd wel een manier die bij je past.