Leerling BBL Verzorgende niveau 3IG/MZ, Den Haag (diverse locaties)

De uitdaging
Ga jij voor een nieuwe uitdaging in de zorg? Wil jij werken en leren tegelijk en wil je uiteindelijk aan de slag als Verzorgende 3IG/MZ, dan maken we graag kennis met jou!

In onze woonzorgcentra biedt Florence gespecialiseerde zorg aan zorgvragers met dementie. Daarnaast bieden wij deskundige zorg aan somatische zorgvragers en revalidatiezorg.
Naast dementie-, somatische- en revalidatiezorg, biedt Florence ook thuiszorg. Samen met je team maak je het voor de cliënten/zorgvragers mogelijk om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Je komt te werken bij één van onze intramurale teams of bij één van onze thuiszorgteams in de regio Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.
We zijn op dit moment specifiek op zoek naar kandidaten die willen starten op een van de volgende locaties; Adegeest in Voorschoten, Houthaghe en Oostduin in Den Haag, Vredenburch en Westhoff in Rijswijk.
De werkzaamheden
De BBL opleiding Verzorgende 3IG/MZ start eind augustus 2020. Gedurende de opleiding werk je minimaal 24 uur per week en ga je één dag in de week naar school, 4 uur van je lesdag wordt betaald door Florence. Je volgt de opleiding bij het mboRijnland, waar je o.a. les krijgt van onze eigen Florence-docenten. Gedurende de opleiding leer je vaardigheden en competenties die je direct in de praktijk kunt toepassen tijdens de zorgverlening. Je sluit de opleiding af met een landelijk erkend diploma Verzorgende 3IG/MZ.

De opleiding:     
Wij  bieden i.s.m. mbo Rijnland het onderwijs aanbieden door middel  van Casus Gestuurd Onderwijs(CGO).
Bij CGO staat het actief leren en het probleemoplossend vermogen van de leerling centraal, wat op allerlei manieren getraind en geprikkeld wordt tijdens de les.
De achterliggende gedachte van CGO is dat de benodigde kennis voor de uitvoering van het toekomstig beroep het beste opgedaan wordt door de leerling er actief naar op zoek te laten gaan. Er wordt gewerkt in kleinere (sub)groepen. In deze kleinere groepen worden vaak aan de hand van casussen allerlei problemen uitgelicht, die vervolgens door middel van kennisvergaring door de leerlingen en door middel van discussies opgelost kunnen worden.

Kun jij niet wachten tot eind augustus en wil je alvast bij ons aan het werk, dat kan!
 
De verwachtingen
Voor de functie van leerling Verzorgende niveau 3IG/MMZ staan de volgende functie eisen centraal:
Je bent in het bezit van:
- een overgangsbewijs van Havo 4 naar Havo 5
- een vmbo-kader, vmbo-gt of een vmbo-tl diploma (voorheen MAVO);
- en/of een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2;
 • Je hebt een positieve, leergierige instelling en je werkt graag in een team;
 • Dag-, avond- en weekenddiensten zijn voor jou geen probleem;
 • Flexibel in werkdagen is vereist, dit in verband met roulatie van afdelingen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je doorloopt de selectieprocedure met succes.
Ons aanbod
 • De mogelijkheid om tegelijkertijd te leren en te werken;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding met daarna de mogelijkheid voor een vaste baan en verdere ontwikkeling via de Florence Academie;
 • De opleiding zal worden vergoed door Florence;
 • Les van onze eigen Florence-docenten gedurende de volledige opleiding;
 • Een inspirerende leeromgeving en werkbegeleiding;
 • 4 uur van de lestijd krijg je doorbetaald door Florence;
 • Je ontvangt een Leerling salaris conform de CAO VVT, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Na diplomering word je ingeschaald in FWG 35;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden CAO VVT van kracht.
Solliciteren en extra informatie
Kun jij niet wachten om als leerling aan de slag te gaan? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel of mail dan met de Coördinator BPV, Carla Izeren, 0639850581 of Carla.Izeren@florence.nl

Wij ontvangen graag voor je motivatiebrief, waarin je ons vertelt waarom jij de opleiding wilt volgen bij Florence en je CV met foto.

De selectieprocedure gaat in verband met de maatregelen met betrekking tot het corona-virus nu als volgt:
Een selectiegesprek met een van onze recruiters, daarna volgt een assessment en vervolgens wordt je uitgenodigd op een locatie om een gesprek te hebben met de praktijkopleider en de manager van die locatie.

De selectieprocedure bestaat uit een selectiegesprek en een assessment.

Wij vragen je een VOG te overhandigen, zodra je bij ons in dienst komt.
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.